Skip to Content
Duurzaam terug naar school: van PET-fles tot designer rugzakje

Duurzaam terug naar school: van PET-fles tot designer rugzakje

Belgische kids webshop De Gele Flamingo geeft groen licht voor milieubewuste musthaves

 

Meer en meer moeders gaan bewust op zoek naar ecologisch verantwoorde schoolspulletjes: zo wordt De Gele Flamingo  nu al overstelpt met vragen naar recycled rugzakken voor het nieuwe schooljaar! Gelukkig hecht deze online kids concept store zelf ook enorm veel belang aan duurzaamheid....Wat dacht je bijvoorbeeld van hun gloednieuwe collectie boekentassen gemaakt van gerecycleerde PET flessen?  

 

Wie de ecologische voetafdruk van zijn kroost begin september wil minimaliseren, zet alvast een eerste stap in de goede richting met een prachtig rugzakje van Petit Monkey of Sticky Lemon! Deze gerecycleerde pareltjes zijn niet enkel lief voor de natuur maar ook supertrendy. Bovendien breidt De Gele Flamingo haar assortiment milieuvriendelijke schooltassen binnenkort uit met het wondermooie Studio Ditte, een merkje dat eveneens zijn rugzakjes laat vervaardigen uit gerecycleerde PET-flessen!

 

Wist je trouwens dat rugzakken populairder zijn dan échte boekentasjes? Zijn ze daarnaast ook nog eens kleurrijk, staan er diertjes op en zijn ze toch niet té kinderachtig? Dan mag je sowieso van een ‘it-bag’ spreken want de Trixie rugzakjes blijven een hit voor mini-me’s. Of laat je verrassen door de beestig schattige collecties van twee nieuwkomers bij de Gele Flamingo: Onnolulu of We say No!

 

Ontdek hier de leukste back-to-school spulletjes maar laat je bengels eerst genieten van een welverdiende vakantie! 
HR-beeldmateriaal vind je in onze mediagalerij.

 

Meer info nodig over De Gele Flamingo? Wil je een interview met de zaakvoerster of ben je op zoek naar specifiek beeldmateriaal? Geef me dan gerust een seintje!
 

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

Elke

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over De Gele Flamingo

De Gele Flamingo
Ruiterijschool 14
2930 Brasschaat