Skip to Content
BACK-TO-SCHOOL: de schattigste musthaves voor je mini-me

BACK-TO-SCHOOL: de schattigste musthaves voor je mini-me

Belgische kids webshop De Gele Flamingo lanceert dé showstoppers voor de eerste schooldag

De grote vakantie moet nog beginnen maar met deze pareltjes van de Belgische webshop De Gele Flamingo kijk je als mama al stiekem uit naar de eerste schooldag! Een trendy rugzakje van Jeune Premier of Caramel et Cie? Jouw bengel steelt ongetwijfeld de show in de schoolgangen. Of wat dacht je van de kleurrijke brooddozen van Sugar Booger? Ontdek de nieuwste merken in het uitgebreide assortiment van deze online kids conceptstore en laat je inspireren om het schooljaar van je mini-me in stijl te laten starten!

Achter de rug: bewonderende blikken!

Op zoek naar dé it-bag voor je kleintje? Bij de Gele Flamingo ontdek je tal van nationale en internationale merken en dus ook een waaier aan verschillende stijlen. Nieuwste telg in het gamma is Jeune Premier, een Belgisch merk opgestart door Hélène Fransen die in 2012 begon met het ontwerpen van rugzakjes aan haar keukentafel en nu al aan haar internationaal succesverhaal schrijft. De Gele Flamingo verwelkomt dit ‘schooljaar’ ook de funky, ludieke collecties van Caramel et Cie. Of wat dacht je van Sticky Lemon. Onder het motto less is more maakt dit merk hipster schooltassen in een minimalistische stijl met enkel kleurvakken als accenten. Ben je eerder fan van luxe details zoals gouden accenten en geometrische figuurtjes? Dan zou Kidzroom wel eens de perfecte match kunnen zijn. Wie liever duurzaam koopt, kan terecht bij Coq en Pâte. Dit Franse merk ontwerpt trendy kids accessoires met respect voor het milieu en de dieren door uitsluitend gecertificeerd biologisch katoen te gebruiken. Slaat de keuzestress al toe? Wat wél al vaststaat, zijn al die bewonderende blikken als je kleine bengel met die hippe rugzak nog even achterom kijkt om je uit te wuiven aan de schoolpoort.
Ontdek hier de volledige collectie schooltasjes van de Gele Flamingo!

 

Broodnodig


Zorg voor extra veel lunchplezier met één van de brooddozen van de Gele Flamingo want ze zijn echt om op te eten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een lunchbox in de vorm van een schatttig beertje? Die boterhammetjes gaan sowieso beestig lekker smaken. A Little Lovely Company ontwerpt haar accessoires met oog voor uniek design en herken je meteen aan de snoezige figuurtjes in lieflijke pastelkleuren. Hou je wel van kleurrijk en speels maar dan met een vintage vibe? Dan is het Amerikaanse Sugar Booger met zijn snackdoosjes en drinkbekers in een prachtige (milieuvriendelijke) geschenkverpakking helemaal jouw ding. Wil je je kleine prins motiveren om alles op te smikkelen tijdens de middagpauze? Ongetwijfeld kan de stoere tractor brooddoos van Blafre hem overtuigen om alles tot de laatste kruimel op te eten. In het retro-geïnspireerde assortiment van dit Noorse merk vind je ook tal van RVS drinkflessen, opbergblikken en thermossen terug. 

 

Ontdek hier de leukste back-to-school spulletjes maar laat je bengels eerst genieten van een welverdiende vakantie! 
HR-beeldmateriaal vind je in onze mediagalerij.

 

Meer info nodig over De Gele Flamingo? Wil je een interview met de zaakvoerster of ben je op zoek naar specifiek beeldmateriaal? Geef me dan gerust een seintje!

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

Elke

 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over De Gele Flamingo

De Gele Flamingo
Ruiterijschool 14
2930 Brasschaat